Joke Haartsen

Joke Haartsen

Ik ben Joke Haartsen, cosmetisch gynaecoloog met inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Ik ben de eerste arts in Nederland die zich 100% heeft gespecialiseerd in de cosmetische gynaecologie. Patiƫnten ervaren mij over het algemeen als iemand die toegankelijk is, ruim de tijd neemt, vertrouwen schept, weet waar ze het over heeft en een expert is in dit vakgebied.

Tijdens mijn loopbaan heb ik gemerkt dat veel vrouwen gevoelens hebben van schaamte en seksuele terughoudendheid ervaren door problemen met de schaamstreek. Het is belangrijk om dergelijke klachten serieus te nemen. Ik help vrouwen graag hun zelfvertrouwen terug te krijgen door het verhelpen van ontsierende of lichamelijke ongemakken in de schaamstreek.


Missie en visie

Mijn missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg in de reconstructieve en cosmetische gynaecologie in een vertrouwde en veilige omgeving. Ik vind het mooi om gevoelens van ongemak en schaamte weg te nemen waardoor vrouwen zich weer prettig voelen en goed in hun vel zitten.
Mijn visie is dat het taboe rondom de cosmetische gynaecologie verdwijnt. Er zijn zo veel vrouwen die verschillende problemen ervaren met de schaamstreek. Het is heel normaal! Bovendien zorgt het schaamtegevoel vaak voor onzekerheid of seksuele terughoudendheid. Dat is zonde en niet nodig. Alle vrouwen verdienen het om zich mooi, vrij en zelfverzekerd te voelen!


Joke Haartsen als cosmetische gynaecoloog

Joke Haartsen is als arts gedreven, betrokken bij patiƫnten en ze probeert zich altijd voor ogen te houden hoe zij zou willen dat haar moeder, dochter of zij zelf behandeld zou worden.

Jaarlijks voert Joke Haartsen vele honderden ingrepen uit. Zowel operatief als niet operatief. Ze is de meest ervaren operateur in Nederland voor schaamlipverkleining, clitoriskap-verkleining, vaginaverstrakking. Een echte expert in haar vakgebied. Persoonlijk advies, geen wachttijden en een veilige en vertrouwde omgeving zijn kernwaarden van haar werkwijze.

U kunt voor veel verschillende behandelingen bij Joke Haartsen terecht. Zo is zij een van de weinige gynaecologen in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in innovatieve laserbehandelingen met gebruik van de FemiLift laser. Dus voor klachten van urineverlies, vaginale klachten na de overgang (GSM Genito-urinair Syndroom van de Menopauze of vaginale atrofie), vulvaire huidafwijkingen, verzakking, bekkenbodem overactiviteit of vaginisme kunt u terecht bij Joke Haartsen.

Meest voorkomende behandelingen

  • Schaamlipverkleiningen (labiumcorrectie)
  • Clitoriscapuchonverkleining (clitoral hood correctie)
  • Vaginaverstrakking (perineo/vaginaplastiek)