Mijn team

Daphne

Mijn naam is Daphne Modderman en ik werk inmiddels al 4 jaar voor V-klinieken. Ik ben daar consulent van Drs. Haartsen en begeleid vrouwen tijdens het behandelingsproces. Bij V-klinieken krijgt u altijd eerst een consult met Drs. Haartsen. Na afloop van het consult bespreek ik met u de mogelijkheden voor de eventuele ingreep. Wij begrijpen dat een ingreep voor u een spannende beslissing is. Vanaf dag 1 ben ik uw vaste aanspreekpunt en kunt u bij mij terecht voor al uw vragen. Daarnaast vertel ik u hoe de dag van de behandeling eruit zal gaan zien en wat u kunt verwachten. Na afloop van het consult ontvangt u van mij nog een informatiemap. Hierin vindt u ook mijn contactgegevens.

Yvonne

Ik ben Yvonne en werk al vanaf dag 1 samen Drs. Haartsen in V-klinieken. Ik ben operatieassistent tijdens behandelingen op de locatie van V-klinieken in Leiden en vind het belangrijk om een fijne sfeer voor u als patiënt neer te zetten waarin u zich thuis voelt. Het ondergaan van een behandeling kan soms spannend zijn, maar samen zorgen we ervoor dat u het proces goed doorloopt en als prettig ervaart zodat u tevreden bij ons de deur uit gaat! Wij zijn een privékliniek gespecialiseerd in deze behandelingen daarnaast hebben wij veel persoonlijke aandacht voor onze patiënten. We werken met een hecht en warm team van alleen maar vrouwen en merken dat veel patiënten dit als prettig ervaren.

Mariska

Mijn naam is Mariska en ik werk samen met Drs. Haartsen als operatieassistent op de behandellocatie MFIV in Vlaardingen. Naast mijn werk bij Medisch Facilitair Instituut Vlaardingen ben ik werkzaam als operatieassistent in het ziekenhuis. Drs. Haartsen is een ontzettend lieve vrouw die heel goed is in haar vak. Ik ben aanwezig bij behandelingen en vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. U kunt ook bij me terecht voor vragen over de behandelingen en de nazorg. Ik werk graag met Drs. Haartsen samen omdat u als patiënt bij ons centraal staat. Ons doel is dat u de behandeling zo prettig mogelijk ervaart door onze persoonlijke en oprechte aandacht en natuurlijk dat u een prachtig resultaat behaalt!