Mijn werkplekken

Mijn werkplekken

Ik ben werkzaam bij diverse klinieken op verschillende locaties in Nederland. Bij alle klinieken doe ik spreekuur en voer ik behandelingen uit. Op locatie Barendrecht en Leiden voer ik daarnaast ook vaginale laserbehandelingen uit. Binnenkort ga ik starten in Amsterdam waar V-klinieken een nieuwe vestiging opent. Bij alle klinieken kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor het maken van een afspraak verwijs ik u graag naar de contactpagina op mijn website.

V-klinieken

V-Klinieken is de enige vrouwenkliniek van Nederland volledig gespecialiseerd in cosmetische gynaecologie. Op deze locatie werk ik samen met 2 collega’s die ook verschillende behandelingen uitvoeren binnen de cosmetische gynaecologie uitvoeren. Op locatie V-klinieken kunt u terecht voor alle chirurgische behandelingen onder plaatselijke verdoving die ik uitvoer. Vanaf december gaat V-klinieken uitbreiden met een tweede vestiging in Amsterdam. Via de contact pagina kunt u een afspraak inplannen voor beide locaties.

DG CLINIC

DG CLINIC is een kliniek die zowel cosmetische gynaecologie als andere behandelingen aanbiedt binnen de plastische chirurgie. Op locatie Barendrecht kunt u terecht voor consulten en Femilift behandelingen. Voor alle chirurgische behandelingen wordt u geholpen in MFIV in Vlaardingen. Per 1-12-2021 stoppen mijn werkzaamheden bij DG CLINIC. Tot 1-11-2021 is het nog mogelijk om voor een intakegesprek te komen.