Mijn werkplekken

Mijn werkplekken

Ik ben werkzaam bij diverse klinieken op verschillende locaties in Nederland. Bij alle klinieken doe ik spreekuur en voer ik behandelingen uit. Op locatie Leiden voer ik daarnaast ook vaginale laserbehandelingen uit. V-klinieken heeft een vestiging en Leiden en in Naarden. Bij alle klinieken kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor het maken van een afspraak verwijs ik u graag naar de contactpagina op mijn website.

V-klinieken

V-Klinieken is de enige vrouwenkliniek van Nederland volledig gespecialiseerd in cosmetische gynaecologie. V-klinieken heeft een locatie in Leiden en een locatie in Naarden. Op de locatie in Leiden kunt u terecht voor alle chirurgische behandelingen en voor laserbehandelingen. Op de locatie Naarden kunt u terecht voor chirurgische behandelingen. Via de contact pagina kunt u een afspraak inplannen voor beide locaties.

Kliniek Veldhoven

Bij kliniek Veldhoven zijn verschillende specialisten werkzaam. De kliniek is ZKN gecertificeerd. U kunt op deze locatie terecht voor chirurgische behandelingen. Via de contact pagina kunt u een afspraak inplannen.