Mijn werkplekken

V-klinieken

V-Klinieken is de enige vrouwenkliniek van Nederland volledig gespecialiseerd in cosmetische gynaecologie. Op deze locatie werk ik samen met 2 collega’s die ook verschillende behandelingen uitvoeren binnen de cosmetische gynaecologie uitvoeren. Op locatie V-klinieken kunt u terecht voor alle chirurgische behandelingen onder plaatselijke verdoving die ik uitvoer. Vanaf december gaat V-klinieken uitbreiden met een tweede vestiging in Amsterdam. Via de contact pagina kunt u een afspraak inplannen voor beide locaties.

Praktijk Gabriels

Praktijk Gabriels is een kliniek die zowel cosmetische gynaecologie als andere behandelingen aanbiedt binnen de plastische chirurgie. Op locatie Barendrecht kunt u terecht voor consulten en Femilift behandelingen. Voor alle chirurgische behandelingen wordt u geholpen in MFIV in Vlaardingen.


Quole, Medisch Centrum Waalre

Medische Centrum Waalre is een ZKN-kliniek waar specialisten uit diverse verschillende specialismen werkzaam zijn. In Waalre kunt u terecht voor alle behandelingen die ik uitvoer, zowel onder plaatselijke als onder algehele verdoving. Ook voor Botox behandelingen van de bekkenbodem en de FemiLift behandeling kunt u hier terecht.